Home 
 Aanbod 
 Diensten 
 Over ons 
 Contact 


AXIS Makelaardij & Taxaties

Wie ben ik?

Mijn naam is Peggy van den Berg (1969), moeder van 2 kinderen en woonachtig in Urmond. In 2007 heb ik AXIS Makelaardij & Taxaties opgericht. Sindsdien ben ik actief als zelfstandig onafhankelijk makelaar en taxateur. Mijn expertise en dienstverlening richtte zich tot voor kort vooral op taxaties en aankoopbegeleiding. Steeds meer werd ik benaderd voor het in portefeuille nemen van woningen. Door deze aanvragen en mijn affiniteit met woningverkoop begeleid ik nu eveneens de verkoop en verhuur van woningen en appartementen.

Werkwijze

Mijn aanpak is recht door zee waarbij de klant voor mij te allen tijde centraal staat! Klanten waarderen mijn persoonlijke, gedegen, directe aanpak en open en heldere manier van communiceren. Kennis van zaken, integriteit en bewuste aandacht voor iedere klant zijn mijn drijfveren voor het realiseren van een succesvol eindresultaat. Of het nu gaat om een taxatie, huur/verhuur, woningverkoop, aankoopbegeleiding of verwante activiteiten. Ik krijg pas een voldaan gevoel als mijn klanten tevreden zijn. Niet alleen tevreden over het behaalde resultaat, maar juist ook tevreden over de wijze waarop de samenwerking is verlopen.


Werkgebied

Het gebied waar AXIS Makelaardij zich op richt, is Zuid-Limburg.


Wat klanten zeggen over Peggy:

“Vanaf het moment dat u Peggy inschakelt, kunt u erop vertrouwen dat uw woning bij haar in goede handen is. Zij gaat voor haar klanten, is professioneel en voelt zich bij iedere opdracht, hoe klein of groot ook, zeer betrokken.”

                 

Copyright © 2017 AXIS Makelaardij & Taxaties. All rights reserved. Disclaimer Privacy Contact Home Sitemap